HAS OBLIDAT LES TEVES DADES?

Qui som

Benvinguts al Team TRIR3LAY, entitat nascuda l’any 2009, que té com a un dels principals objectius ajudar-te a descobrir i progressar en l’apassionant esport de les tres disciplines, el “Triatló”: Swim · Bike · Run

Ja siguis un experimentat triatleta de llarga distància o bé tinguis com a objectiu completar el teu primer triatló de curta o mitja distància, al club TRIR3LAY trobaràs els millors companys de viatge. Triatletes de totes les edats i nivells, entrenadors titulats i especialitzats en les tres disciplines, una Escola de Triatló per als més petits, unes fantàstiques instal·lacions on poder entrenar, un gran ambient i un entorn amigable i familiar... tot això i més és el Team TRIR3LAY!

Gràcies per la teva visita!

Objectius i valors

  • Foment, desenvolupament i pràctica continuada de l’activitat física i esportiva entre persones de totes les edats i nivell esportiu, facilitant la progressió esportiva i els hàbits saludables.
  • Club inclusiu amb gent de totes les edats i capacitats.
  • Garantir la igualtat i l’atenció a tots els membres del club.
  • Fomentar valors, com ara: respecte, tolerància, companyerisme, altruïsme, inclusió i cohesió social, esforç, constància, superació...
  • Donar el màxim suport als més joves.
  • Articular una estructura de club sòlida, consolidada i amb perspectives de futur.
  • Comptar amb entrenadors qualificats que ajudin a la progressió esportiva dels seus membres i que fomentin la cohesió social.
  • Disposar d’instal·lacions adequades.
  • Organitzar proves esportives de qualitat, prestigi i de referència.

Junta directiva

Joan Carles Castellà

President

Sergi Pérez

Tresorer

Marc Soler

Vocal

Emilio Torres

Vocal Àrea Equipacions

Isaac Iglesias

Vocal Àrea Comunicació

Elena Ros

Vocal Àrea Social

Coordinació

Montse Maldonado

Coordinadora

Història

2009

Es celebra el 1r Challenge Costa Barcelona-Maresme on hi participen una desena d’esportistes de la comarca sota el nom de Team Calella Triathlon. Un “projecte” liderat per l’Alcalde Josep M Juhé, amb el suport de diverses entitats locals, embrió del que més tard esdevindria el primer club de triatló de Calella.

Trirelay >> swim · bike · run

2010

El Club Atletisme Calella (CAC) agafa el relleu d’aquest “projecte” creant una secció de Triatló.

Trirelay >> swim · bike · run

2011

A causa del seu ràpid creixement i de diverses necessitats específiques, la Junta del CAC pren la decisió d’escindir la secció, donant com a resultat una entitat amb l'objectiu únic i principal de promoure el Triatló. El primer President i fundador del Team Calella Triathlon és en Joan Carles Castellà. Aquest mateix any s’organitza una important expedició de participants locals al Challenge Roth (Alemanya).

Trirelay >> swim · bike · run

2012

Es consolida el Triatló Social, en la seva 3a edició, amb gairebé 70 participants. S’organitza també el primer Triatló Infantil, activitat social pensada per als més petits de la casa.

Trirelay >> swim · bike · run

2013

La travessa de natació Sant Pol – Calella (5500m), organitzada pel Team, es consolida reunint en la seva 3a edició a més de 50 nedadors/es.

Trirelay >> swim · bike · run

2014

El club supera el centenar de socis, el mateix any en el que Challenge Costa BCN-Maresme esdevé Ironman Barcelona.

Trirelay >> swim · bike · run

2015

El club organitza a Pineda de Mar, la 1a edició del TRIR3LAY Triatló, el primer triatló per relleus de Catalunya.

Trirelay >> swim · bike · run

2016

El club continua amb la seva intensa activitat i consolida la seva estructura organitzativa per atendre les necessitats dels seus associats i garantir l’èxit de la segona edició de l’exitós TRIR3LAY Triatló.

Trirelay >> swim · bike · run

2017

Després de molts anys organitzant un Triatló Infantil amb caràcter social, neix l’Escola de Triatló. Innovem novament organitzant el TRIR3LAY Duatló i el TRIR3LAY Jove: prova exclusiva per categories infantil i cadet, pensada per facilitar la transició dels més joves a les proves absolutes.

Trirelay >> swim · bike · run

2018

Els socis de l’entitat aproven en assemblea el canvi de nom pel de TEAM TRIR3LAY i el trasllat de la seu social a Pineda de Mar. Iniciem d’aquesta forma una nova i apassionant etapa.

Trirelay >> swim · bike · run

2019

L’Ajuntament de Pineda de Mar autoritza la construcció d’uns BOXES a Can Xaubet. Aquesta instal·lació, finançada íntegrament per la nostra entitat, es converteix ràpidament en l’epicentre dels entrenaments diaris, tant d’adults com de l’Escola.

Trirelay >> swim · bike · run

AVUI

Instal·lacions

swim

Can Xaubet - Piscina coberta 25 m – 8 carrils

bike

Circuits de muntanya i carretera, propers a Can Xaubet

run

Pistes d’atletisme de Calella

BOXES

Complex esportiu Can Xaubet

TOP